Starbucks, chanel, gucci en prada
Door: sophieclaessens
Blijf op de hoogte en volg Sophie
24 April 2010 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
We logeren in de upper west side, tegenover Central Park. We lopen de straat uit, en merkten al dat je hier niets bent zonder een starbucks in je hand. Nog onervaren op naar Starbuck. 2 Frappuchino Caramel please... en oei, wat was dat lekker en een ontzettende caloriebom - nu horen we er dus helemaal bij, zonnebril op en koffie!
We maken een wandeling door Central Park, waar we een groot " baseball " veld tegenkomen. Allemaal kleine jochies aan het trainen met een soort Chris Brown figuren als coach. We nemen plaats op een tribune en gaan even lekker in de zon zitten kijken. Echt typisch amerikaans!
Daarna wandelen we natuurlijk naar het welberoemde " 5th avenue ". Denk ik daar een leuk souveniertje voor het thuisfront te fixen, kost alles zo rond de 5000 dollar. Too bad... opzoek naar de boutique-jes in Soho dus morgen ;)
Na 3.5 uur wandelen, helemaal gesloopt. Want we zijn bijna 24 uur wakker.
Op naar Michael Jordan's steakhouse. Dit is in Grand Central Station. Na een uur zoeken, met wat ondergrondse tunneltjes komen we in de hal der wonderen. Dit lijkt niet meer op een station maar op een paleis!! Boven aan een ballustrade een perfect tafeltje voor 2. Erg prijzig, maar een super uitzicht over het drukke station.
We zijn helemaal kapot. Het is hier nu half 8 lokale tijd, en dus al half 2 's nachts voor jullie. Teruglopen is geen optie meer. Dus erg nerd roepen we " taxi" op 5th avenue en worden we thuis afgezet. Wij liggen in onze mega kingsize bedden.
Goodnight, sleep tight and don't let the bad bugs bite!
xoxo, gossipGirl!
24 April 2010 - 07:03
Dymphy:
Sounds great!!
Jullie liggen nu nog in jullie kingsize bedden.
Lekker uitrusten! En ben nu al benieuwd naar de volgende verhalen.
With love! x -
24 April 2010 - 11:28
Lisa:
He Sophie,
Ik las toevallig je berichtjes. Superleuk dat je daar zit, heb er afgelopen 3maanden gewoont ;)
Dus als jullie niet meer weten waar je heen moet
Bleecker st. is leuk om te zien.
En het uitzicht savonds is bij Brooklyn Heights heel leuk en smiddags bij Dumbo !;)
Have fun!!
Kusss -
24 April 2010 - 15:32
Lotte:
Hoi Sophie. Geniet ervan in New York en vergeet vooral niet een lekkere Cosmopolitan te drinken;)
Veel plezier en succes in Griekenland!
xx -
24 April 2010 - 20:01
Howard & Mees:
Klinkt allemaal goed.
Wij zitten nu bij Marc en Edith. Ook 20 gr, lekker even gezeild, GeBBQ en Mojitos gedronken. Dus in NL ook goed toeven.
Have fun groetjes en dikke kussen van het thuisfront Howard & Mees en Marc & Edith -
25 April 2010 - 17:31
Aletta:
Leuk, eten in Grand Central Station! het zal er wel niet meer uitzien zoals op de zwart/wit poster die in onze badkamer hangt.
Veel plezier nog lieverd.
x
aletta