Aangekomen in NYC! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Sophie Claessens - WaarBenJij.nu Aangekomen in NYC! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Sophie Claessens - WaarBenJij.nu

Aangekomen in NYC!

Door: sophieclaessens

Blijf op de hoogte en volg Sophie

23 April 2010 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Lieve mensen!

Vannacht zijn we dan eindelijk vertrokken vanuit Eindhoven naar Schiphol. We hadden om 6.17 de trein en kwamen om 7.45 aan. Na een toiletbezoekje hebben we de koffers ingechecked, dollars gehaald, door naar de paspoort controle enzovoort, en voordat we het wisten zaten we in een vliegtuig met een inhoud van 240 andere passagiers.

Onderweg werden we super bediend, we kregen lekker warm eten. Eerst kon je kiezen tussen chickenrisotto of pasta, en later kreeg je pizza en een ijsco. Lekkere combi! ;)
Na 7.5 uur echt in de lucht gezeten te hebben, was hij eindelijk in zicht! De super, wereldberoemde skyline van NYC! Wij als touristen helemaal in de wolken, letterlijk.

Om 12.15 lokale tijd hier in Manhattan, zijn we veilig geland.

We kwamen weer aan bij de paspoort controle maar dit keer niet zo onschuldig als op schiphol. Mannen met pistolen achter een plastic glas stelden indringende vragen; wat kom je hier doen? hoelang blijf je? wie heeft je koffers ingepakt? dat soort dingen. We moesten van alle vingers vingerafdrukken laten maken, en op de foto!
Hierna hebben we de koffers opgehaald, ging allemaal lekker snel en we gingen vol goede moed opzoek naar een "yellow cab".

Voordat we het wisten werden we aangesproken door een neger of we naar NYC moesten. Ja dus... hij zei dat hij een shuttle was. Mama is meteen verkocht maar ik vond het een domme actie. Met 8 andere liepen we achter de man aan.
Hij verzocht ons even te wachten en kwam vervolgens met een mega witte hummer limousine naar ons toe gereden. Discolichten en muziek en veel bekijks op de weg bracht ons naar het echte hartje Manhattan.

De eerste NEWYORKPOLICEDEPARTMENT autootjes maakte me aan het lachen. Dit zie je echt alleen in de movies.

Onze hotelkamer heeft 2, 2persoonbedden. Heel ouderswets maar echt helemaal super.
Het is hier super lekker weer en we gaan ons nu even opfrissen en de stad bekijken! ( of terwijl op zoek naar een tas voor judith;))
Voor ons is het nu al 9 u 's avonds, maar we moeten nog even. We eten vanavond bij een beroemd steakhouse op Grand Central Station!

Meer berichten volgen!

Liefs, Sophie

• 23 April 2010 - 18:36

Jerry:

Heej sophie!

geweldig van die neger :) veel plezier!

xxx jerry

• 23 April 2010 - 19:07

Dymphy:

Oh wat klinkt het super!! Helemaal top, letterlijk in de wolken ja dat geloof ik.

En geweldig van de limousine hummer! :D

Geniet vanavond, hopelijk gaan jullie heerlijk eten en ik kijk uit naar de rest van de berichten!

Dikke x from Holland.
    Dymphy

• 23 April 2010 - 19:25

Iris Van De Ven:

Oohhhh sophie,
    Ik ben zo jaloers op jou!!!
    Als je daar een drankje doet,
    Drink er dan een voor mij!
    Ben ik toch ingedachten ook daar, haha!
    Veel plezier en geniet ervan!!!
    xxx

• 23 April 2010 - 19:43

Robin:

Damn meid, ik ben goed jaloers !
    Maar je zit nou toch niet mijn collega`s op Schiphol aftekraken hé ?
    Have fun !

• 23 April 2010 - 22:58

Judith:

Heeeeee lieve S.
    Wat een leuk berichtje! was je niet angstig met vliegen? Wel gaaf, zo'n groot vliegtuig!

Haha, ik ben nu net klaar met werken en jij zit nu in dat overheerlijke steakhouse te genieten van een lekker biefstukje, met de kans dat je op Gossipgirl gespot wordt! hahaha.

Have fun honey en hoop dat je iedere dag tijd hebt voor een nieuw leuk berichtje!

Ps. Hoop dat je al een vette tas gescoort hebt! hahaha. Ik hoor thuis wel wattie gekost heeft.

Loveeee & hugs& kisses, ook voor je mama!

• 23 April 2010 - 23:15

Carmen:

Have fun Soopphhh!!! ´Tis geweldig!!

• 24 April 2010 - 09:19

Iris Van Oorschot:

Ha lieve S, wat gaaaaaf! Wat klinkt het allemaal heerlijk en wat schrijf je een leuk verhaal! Ben nu alweer benieuwd naar het volgende verhaal! Keep us posted!

Dikke kus en geniet ervan!